Извор:Фото: АТА имагес

"НЕОЧЕКИВАНО" Дара викиала на телефон Шаки

Извор: Нпортал

17.10.2024.

13:52

ОКРШАЈ певача изазвао бурне реакције.

Свађа између Даре Бубамаре и Шаке Полументе  је била вима интересантна пре неколико година. Све се догодило због тога што је рекао да га колеге са којима има дуете не зову на концерте као госта јер се плаше да би добио већи аплауз од њих, Дара Бубамара је имала бурну реакцију.

BloombergAdria.com

 

- Шака је звала Дара и буквално вриштала преко телефона. Толико се драла да му је телефон одзванјао! Питала га је: "Ко си ти да причаш да сам ја умишљена звезда? Напуни бар пола Арене, па се јави!". Могу вам рећи да се Шако заиста потресао. Није очекивао овакво понашање. Она је толико година на естради, требало би да зна како функционишу ствари, а не да напада свог колегу, а није га ни питала на шта се односило то што је рекао. Уосталом види се колико га поштује пошто га није звала као госта на свој концерт", каже извор близак певачу, пише свет Свет, а преносе београдски медији.

- Звала ме је Дара. Свашта ми је рекла, а нисам јој ни ја остао дужан! Не знам шта сам погрешно рекао да се толико увреди. Мене нико не штити, немам подршку, зато и не радим ту Арену. Све ми се скупило. Ово сам најмање очекивао од ње. Покидао сам лигаменте на рамену, па идем на снимање. Вероватно ми предстоји операција, мајка ми је пре три месеца умрла, не знам више куд ударам- изјавио је тада Шако.