Извор:ФОТО: Профимедиа / Принтскрин x KJ

"Ако му се нешто деси ти си крива": Њу криве за смрт певача

Извор: Нпортал

17.10.2024.

15:29

ПЕВАЧ Лијам Пејн (31) погинуо је након пада са трећег спрата хотелске собе у Буенос Аиресу

Бивши певач бенда Оне Дирецтион Лијам Пејн, погинуо је у Аргентини, након што је пао са трећег спрата своје собе. Медији су пренели да је трагедији претходио паничан позив особља хотела полицији, али и да је у његовој соби након смрти пронађен поломљен телевизор, истрошена свећа, згужвана фолија...

BloombergAdria.com

 

Док се фанови опраштају од певача на друштвеним мрежама, поједини поново објављују старе снимке његове бивше веренице Маје Хенри, која је планирала да објави књигу о њему.

На једном од њих, који је данас прегледан осам милиона пута, чује се како признаје да су је његови пријатељи контактирали, као и њену мајку, и рекли "да ово није добро време за њега да то изађе", али и "ако му се нешто деси кривићеш себе, а и цели свет ће те кривити".

Пре само недељу дана, Лијамова бивша вереница с којом је био две године, објавила је Тикток видео у којем је причала пратиоцима да је певач "прогања" и да ће бити приморена да га тужи за узнемиравање.

Након вести о смрти певача, њен Инстаграм налог је затрпан и порукама подршке, али и бесним коментарима о "изношењу прљавог веша у јавност".