Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/ Mile Kitic

МИЛЕ СЕ ОБЕЗБЕДИО: Певач открио имовинско стање

Извор: Нпортал

19.12.2021.

15:41

МИЛЕ Китић је већ пет деценија активан на музичкој сцени, а сада признаје да је новац улагао паметно, те се на време обезбедио за старе дане.

Како истиче, он је власник неколико некретнина од чега је последња пентхаус који је прошле године купио у Доминиканској Републици. Миле признаје да је протеклих година себи уплаћивао стаж у Србији, Босни и Немачкој, те да ће након повлачења са музичке сцене имати три пензије.

- Прошле године смо купили пентхаус у Доминикани, искрено, ја га још увек нисам ни видео. Марта и Елена су тренутно тамо, жена је била задужена за опремање стана, на мени је било само да искеширам новац - кроз смех је рекао Миле за "Ало!", који не крије да је себи обезбедио лагодан живот и када престане да се бави музиком.

- Наш посао је врло неизвестан и потребно је на време штедети. Ја сам себи уплаћивао стаж и доприносе, тако да ћу имати три пензије, српску, босанску и немачку. Нису то велике суме новца, али накупиће се. Такође сам купио и неколико некретнина, то кад се споји биће ми довољно за леп живот - рекао је певач који тврди да су многи певачи због непромишљености завршили на рубу егзистенције.

BloombergAdria.com

 

- Током пандемије много мојих колега је завршило малтене као социјални случај, и то углавном јер нису пазили док су имали новац. Наравно, нико од нас неће паре понети у гроб, ја сам веома галантан. Сваки таксиста у граду ме зна, увек остављам добре бакшише јер сматрам да не можеш добити док не даш - рекао је Миле, који не крије да је врло везан за породицу коју финансијски помаже.

- Има два брата и сестру и њих помажем, јако је битно одржавати породичне везе. Моје село је било без пута, ја сам држао концерте и дао сам део новца општини како бих помогао у асфалтирању. Никада нећу тамо живети, али често идем у Босну и имам доста земље тамо.

BloombergAdria.com

 

Миле истиче да његова жена није љубоморна на девојке које му се набацују.

- Марта супер реагује на девојке око мене, каже: „Док те јуре рибе и мени ваљаш, добар си“. Кад њу зову фрајери, ја се у то не мешам, док је зову, ваља - кроз смех је рекао певач.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".