Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм mitrovic__kristina

РОДИЛА МУ ТРОЈЕ ДЕЦЕ: Она је најзгодинија жена фудбалера?

Извор: Нпортал

17.10.2024.

17:13

ФУДБАЛЕР Александар Митровић ужива у браку са супругом Кристином са којом има троје деце и која му је највећа подршка.

Александар и Кристина су дуго били у ванбрачној заједници, а Кристина је иначе ћерка нашег чувеног спортског радника, некадашњег фудбалера, сада тренера Александра Јањића.

Митровић је нашао је нови ангажман у Саудијској Арабији, где сад игра за Ал Хилал. Они су се прошле године преселили, а Кристина неретко на свом Инстаграму профилу објављује фотографије и показује у каквом луксузу ужива.

Некретнине

Како медији преносе, Александар је власник доста некретнина у Србији, писало се да је фудбалер у Београду купио луксузни стан за који је дао 800.000 евра, а имају и апартмане на Копаонику, али и у родном Смедереву.

Кристина је веома атрактивна, а многе девојке прате је како би од ње добијале инспирацију када је мода у питању. Она воли скупе, брендиране торбе, а изгледа да их у колекцији има пуно.

Пар летње одморе проводи најчешће на јахти, а такође, често воле да отпутују на неко егзотично место, а сви су приметили и да је Кристина опасно згодна кад се скине у бикини.

Спонтана веридба

– Запросио сам је у породичном окружењу, док смо вечерали у нашој кући и баш је била у шоку. Није то очекивала - изјавио је једном приликом Митровић за „Глорију”. Након што га је збуњено посматрала, неколико минута касније, није крила срећу.Њих двоје су дуго ванбрачно живели, а онда су 2021. године стали на луди камен.

Оно што је многима посебно занимљиво јесте чињеница да је Кристина две године старија од фудбалера.

Блиц