Извор:Фото: АТА имагес

ВРАТИТИ ПОРЕЗ НА ШУНД: Бранка оштро-Данас свако може да пева

Извор: Нпортал

18.10.2024.

07:34

ФОЛКЕРКА се појавила на једном престоничком дешавању и том приликом прокоментарисала бројне актуелности.

Певачица Бранка Соврлић се дотакла недавних стравичних поплава које су задесиле Босну и Херцеговину, истакавши да је била део акције која је помогала најугроженијима.

- Сви су се трудили. Било је телефона, па донација. Организовале су и телевизије акцију, а ми певачи, уопштено уметници, били су тамо на телефонима. Звали су из читаве Босне и Херцеговине. Прикупила се велика цифра. Глас сам изгубила јављајући се. Позив је био две марке. Ипак смо ми људи који су се солидарисали са онима којима је најтеже.

BloombergAdria.com

 

На питање колико се естрада променила од времена када је она почињала, па до данас, Бранка је рекла следеће:

- Естрада се много променила од мојих почетака. Техника је узнапредовала и лакше се снима. Раније није могао свако да пева. Мада, има данас младих певача који лепо певају. Мислим да би требало вратити порез на шунд. Данас је све допуштено. Требало би да постоји удружење које ће преслушавати песме и говори шта сме, а шта не сме. Публика ипак све нас гледа, то како се облачимо и понашамо. Сматрам да сам ја увек била добар пример. Никада нисам пила, нити пушала. Нисам се појављила ни у жутој штампи. Није то мени било ни тешко. Мој отац је био војно лице, па је све код мене било по пе-есу - прича Соврлићева, па додаје:

BloombergAdria.com

 

- Ми смо генерација када није било злобе и оговарања. Ја данас једва чекам да видим своје колеге, испричам неке своје догађаје, а чујем њихове. Свако време носи своје бреме. Немам ја ни са ким проблем данас. Са мном су сви ок. Не глумим величину и са сваким се поздравим. Добро... Има оних који одједном помисле да су звезде. Мој муж је знао да каже: "Залепи плакат, па види колико ће ти доћи људи!". Није све у телевизији, зависи од публике шта ће се коме свидети - закључила је она.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: