Извор:Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Ново јутро

ЈОВАНА НАПУШТА ПИНК? "Огорчена сам, нећу да гњавим људе"

Извор: Нпортал

18.10.2024.

08:19

ЈОВАНА Јеремић открила је чиме ће се бавити када завши телевизијску каријеру. Признала је да не планира да "гњави публику својим ликом и делом" целог живота.

- Једног дана кад будем у годинама као Софија Лорен, планирам да пишем књиге. Није ми циљ да гњавим људе својим ликом и делом читав живот, нисам толики паћеник. Углавном сам све о себи јавно рекла, али ствари се заборављају, поента је да све сажмем у једно дело - рекла је водитељка. 

BloombergAdria.com

Водитељка је ангажовала девојку која је прати и бележи све њене изјаве и интервјуе, а тај материјал ће јој послужити као основа за књигу.

- Да не бих пола ствари које сам рекла заборавила, ангажовала сам девојку која све то записује и прикупља. У сећању су ми остали само они "јованизми" који су заживели на Инстаграму, али има много тога што сам ја рекла, а нису сви чули. Тако да ће се све то једног дана наћи у мојој књизи - открила је Јеремићева.

Иако о себи радо говори, туђе тајне не износи у јавности. 

BloombergAdria.com

- Огорчена сам на злоупотребу наше професије! Има много људи који се представљају као есклузивци а у ствари суобични намештачи договорених прича и насловних страна. Ми који смо велике звезде и имамо озбиљне каријере, знамо да шта значи бити озбиљан новинар, а озбиљан новинар зна туђе тајне али ћути о томе јер зна границу доброг укуса. И мени су намештали афрере у писаним медијима, због једне такве сам поднела тужбу, дечко је осуђен - испричала је Јована на "Информер ТВ".