Извор:Фото: Antonio Ahel/ATAImages

РАСКИД?! Матеа и Тројпец на истом месту, не причају (ФОТО)

Извор: Нпортал

18.10.2024.

08:39

КАКО се може проценити њихова љубав трајала је око годину дана.

Једна од најпопуларнијих младих глумица Матеа Милосављевић привукла је пажњу јавности након што је маестрално одиграла улогу Софије у серији "Игра судбине".

Ипак, њено име се није појављивало у медијима само због посла којим се бави, већ и због емотивне везе са нашим познатим глумцем и њеним колегом Милошем Тројпецом. 

Њих двоје су, како су домаћи медији писали, везу потврдили тако што су објављивали заједничке фотографије на друштвеним мрежама. Како се може проценити њихова љубав трајала је око годину дана.

BloombergAdria.com

Недавно је примећено да су управо те заједничке фотографије нестале са профила лепе Матее. Управо то је подгрејало шушкања о наводом раскиду пара. Све ово постало је још јасније након што су се одвојено појавили на премијере филма "Прва класа - пун гас".

BloombergAdria.com

Матеа је дошла да погледа филм са својим пријатељима, колегама глумцима, а Милош је дошао сам. Чини се да су све учинили да се чак и не сретну на црвеном тепиху.

Да ли је љубави крај остаје нам да видимо у данима и месецима који су пред нама, али судећи по међусобном односу ово двоје љубавника, рекло би се да је свако кренуо својим путем.

(Глоссy)