Извор:Фото: Профимедиа

"НЕЋУ ДА ИМ БУДЕМ МАЈКА": Меланијино неслагање са пасторцима

Извор: Нпортал

18.10.2024.

09:07

УМЕСТО да "контролише" она се труди да "комуницира" и то је кључ успеха велике породице и замршених односа који у њој владају

Меланија Трамп се често нађе на мети медија, било да је то због политичких ставова које заговара, одличних одевних комбинација или односа са члановима породице њеног супруга Доналда Трампа.

У једном од недавних обраћања јавности она је говорила о својој вези са Иванком, ћерком Доналда Трампа из претходног брака и осталом његовом децом.

BloombergAdria.com

- Моја улога није да заменим њихове мајке! Фокусирала сам се на стварање окружења у којем се сви осећају слободним да се изразе - рекла је она.

Меланија Трамп открила је бројне детаље из свог живота у мемоарима који су недавно угледали светлост дана. Бивша прва дама држала се на дистанци од политике током председничке кампање свог супруга, али је доспела на насловне стране након што је поделила своје искуство током боравка у Белој кући, као и начин на који функционише са Доналдом Трампом и његовом децом.

BloombergAdria.com

Меланија се удала за Доналда 2005., након чега су добили сина Барона Трампа 2006. Сада је открила како се осец́ала током првих година брака.

- Ушавши у брак са Доналдом, научила сам да се крећем кроз замршену динамику његове велике породице. То је захтевало флексибилност и отвореност, а сваки тренутак је био прилика за повезивање, учење и раст у овом новом окружењу - објаснила је она.

- Мој приступ изградњи односа са Доналдовом децом увек је био заснован на љубави и поштовању - рекла је Меланија, додајуц́и да су Доналдова старија деца вец́ била самостална.

BloombergAdria.com

- Препознајем њихову индивидуалност, схватајући да, као њихова маћехе, моја улога није да заменим њихове мајке, већ да негујем подршку и пријатељску везу. Ова перспектива ми је омогуц́ила да гајим смислене односе са сваким дететом на јединствен начин - написала је она.

Меланијина неслагања са својим пасторцима

- Иако се можда не слажем са сваким мишљењем или избором Доналдове одрасле деце, нити се слажем са свим Доналдовим одлукама, признајем да су различита гледишта природни аспект људских односа - признала је она.

Упркос открићу, Меланија каже да нема ништа осим поштовања према свима у својој породици.

BloombergAdria.com

- Неопходно је запамтити да свака особа заслужује поштовање и разумевање, без обзира на несугласице. Фокусирала сам се на стварање окружења у којем се сви осећају слободним да се аутентично изразе. Уместо да намец́ем своје ставове или да критикујем друге, тежила сам да будем стално присутна, неко на кога могу да се ослоне.

- Разумем да бити посесиван не води здравој породичној динамици. Сваки члан захтева свој простор, а ја сам за приоритет ставила поштовање те потребе - закључила је она, признајуц́и да више воли да "комуницира" уместо да "контролише".

(Глоссy)