Извор:Фото: Принтскрин/Инстаграм/anicalazicofficial/АТА имагес

ЗАСИЈАО СЕ ОГРОМАН ПРСТЕН: Аница привукла пажњу објавом

Извор: Нпортал

18.10.2024.

10:09

МЛАДА глумица Аница Лазић ужива у вези са четири деценије старијим глумцем Лазаром Ристовским.

Лазар Ристовски је један од најистакнутијих глумаца са богатом каријером. Био је у браку са глумицом Даницом Ристовски, а његова веза са четири деценије млађом Аницом је привукла велику пажњу  јавности, 

Многи коментаришу разлику у годинама између овог пара, и често су на мети критике. Лазар и Аница не обраћају пажњу на коментаре, већ с е труде да уживају у својој вези. 

Аница је сада највише привукла пажњу последњим Инстаграм сторијем. Фотографисала је сат и наруквицу, а велику пажњу је привукао прстен.

BloombergAdria.com

 

Лазарева изабраница је истакла да се разлика у годинама између њих уопште и не и осећа.

- Највише се пише о разлици у годинама, а Лазар и ја то и не осећамо. Има један моменат када се осети разлика у годинама, а то је када једемо палачинке, ја једем са кремом, а он за џемом и орасима. Тада осетимо, и то је то. Очигледно је то нешто што је тако и мени је жао што се жене данас кад напуне четрдесет година већ називају бабама и као да је старење и имати неке одређене године данас срамота. Волела бих да будем баба једног дана и мени је то циљ. Увек сам била окружена старијима од себе и таква сам од када сам се родила, све моје другарице су старије од мене. Да ли је то зрелост, не знам, али просто ми је такав хороскоп, бог ми је тако дао. Што се нас двоје тиче, та разлика у годинама је код нас најмање важна, а у медијима је најважнија - рекла је Аница Лазић за Блиц.

Аница је у истом интервју испричала како је изгледало када је глумила у серију "Дрим тим" где је глумила са својим партнером.

- Мени је то прва већа улога и велика школа. Екипа је била сјајна, за мене је то био велики изазов. Изашла сам из зоне комфора и што се тиче костима јер ја обично носим сведене боје, бело и крем. Научила сам доста - рекла је Аница.  

Истакла је да јој је било тешко да игра са глумцем:

- Морам одмах да кажем да ми је било најтеже да играм са Лазаром. Он је перфекциониста, хоће све савршено. Направи ми притисак а нисмо још ни кренули да радимо. Он је захтеван пре свега према себи, а онда и према другима - рекла је Аница.