Извор:Фото: Профимедиа

"Повредио сам полни орган као дечак, то ме и данас прогања"

Извор: Нпортал

18.10.2024.

16:25

ГЛУМАЦ Ал Паћино недавно је објавио мемоаре "Sonny Boy", у којима је писао о бројним тренуцима из своје каријере, али и о свом детињству. Паћино се у књизи осврнуо и на повреду коју је задобио у детињству, а која га и данас "прогања". Инцидент му се догодио кад је живео у јужном Бронксу, кад је имао 10 година.

"Ходао сам по танкој гвозденој огради, плесао по жици. Киша је падала цело јутро и, наравно, оклизнуо сам се и пао, па ме је гвоздена шипка ударила право између ногу", написао је он. Присетио се како је у том тренутку осетио толики бол да није могао да се врати кући. У помоћ му је прискочио старији господин који га је одвео код тетке. Позвали су лекара како би му помогао.

"Лежао сам тамо на кревету, с панталонама спуштеним до чланака док су три жене - моја мајка, тетка и бака, лагано у паници боцкале мој пенис. Мислио сам - Боже, узми ме сада, док сам слушао како шапућу ствари једна другој док су вршиле инспекцију", описао је неугодну ситуацију легендарни глумац. Додао је и како је његов "пенис остао на месту", али да је доживео велику трауму.

"Дан-данас ме прогања сама помисао на то", истакао је. Глумац је то искуство описао једним од најсрамотнијих искустава икад.

BloombergAdria.com

 

Осим своје повреде присетио се и изазивања нереда у Њујоку док је био млађи, а причао је и о тешким тренуцима кроз које је пролазила његова мајка.

Паћино је недавно открио да је раскинуо са својом партнерком Нур Алфалах, с којом је прошле године добио сина. Рекао је да су он и Нур остали пријатељи.

"Ал и Нур су јако добри пријатељи и то су већ годинама, а заједно одгајају и њиховог сина Романа", рекли су његови представници.