Извор:Фото: Н. Скендерија

"ИСПАЛЕ ТИ ОЧИ МИЛИНКОВИЋУ": Ивана напала бивша жена

Извор: Нпортал

18.10.2024.

17:43

КО ЈЕ друга жена Ивана Милинковића и како певач говори о њој?

Иван Милинковић већ деценијама је на музичкој сцени, а највећи печат оставио је као певач групе Легенде, у којој је провео скоро 30 година.

BloombergAdria.com

 

Он је свој приватни живот чувао од медија и јавности, међутим, неке ствари нису могле да се сакрију. Певачев први развод, али и други брак били су главна тема медија. 

- Она ме је штедела када је одгајање сина Филипа у питању. Ја ујутру дођем са пута, она буде са њим и гледа да он не плаче да ме не буди. Ја на сцени морам да блистам, јер неко је платио карту и жели да те гледа у пуном сјају, не занима га да ли је теби неко плакао синоћ или ти ниси спавао. У овом послу стално мораш да се доказујеш и мораш увек да будеш на висини задатка. То је велика обавеза. Нажалост, мало времена сам проводио са сином када је био мали. Моја жена ме и данас критикује да треба сада више да будем са њим, али ја сам на Космају, он са друштвом. Треба више времена проводити саа децом. Мени је тата умро 1992., а мама ми је умрла 2019. године, када ти оду родитељи, онда видиш колико ти неке ствари фале. Треба човек да се труди да искористи време паметно.

BloombergAdria.com

 

Они имају добар однос, а Милинковић је недавно говорио и о ситуацији када га је његова Милица након емисије у којој је гостовао, на вратима дочекала са клетвом.

- Наравно да сам био у прилици да погледам у неку жену, ево једног примера. Били смо у жирију један познати певач и ја, наишла је једна добра, која је сад јако позната, тад је била на аудицији, и наша рекација је била оваква - приказује Иван колико им се допала такмичарка док прича у емисији "Магазин Ин". Ја кажем: Човече, фаце су нам на екрану оволике, наравно реагујемо на прву лопту, као мушкарци."

Кад је стигао кући, жена га је дочекала с директним коментаром: "Милинковићу, очи ти испале", испричао је Иван и насмејао све у студију.

Подсетимо, певач се развео од прве супруге Весне после седам година брака. Милицу је упознао на једном наступу, родила се љубав и, у својој 40. години је са њом добио сина.

Курир