Извор:Фото: АТА имагес/М. П.

БИО МРТАВ 15 СЕКУНДИ: Такију стало срце, завршио у коми

Извор: Нпортал

18.10.2024.

22:46

РАДОМИР Таки Маринковић открио је за медије да је недавно доживео клиничку смрт и да га због тога очекују озбиљна испитивања.

Маја Маринковић, бивша учесница ријалити програма "Елита 7", проговорила је о здравственом стању свог оца, Радомира Маринковића Такија.

Како је старлета истакла, он ће морати да буде хоспитализован, како би му се побољшало здравствено стање.

Овим поводом, медији су контактирали Такија, који је изнео детаље свог стања.

- Да, много сам болестан, био сам у коми, био сам чак 15 секунди клинички мртав - рекао је Радомир Таки Маринковић.

BloombergAdria.com

Како је навео сада га очекују испитивања, јер лекари још не знају тачан узрок његових проблема, али Таки има вере у наше лекаре.

- Сад ми је боље, 25. ог ћу морати да одем на клинику да одлежим једно 15 дана, да ме лекари комплетно испитају. Био сам 15 секунди клинички мртав, стало ми је срце. Богу хвала наши доктори су ажурни, сада пијем лекове , имам терапију, очекују ме и додатна испитивања...Не сумњам у нашу медицину, верујем да ће све бити како треба и у најбољем реду - испричао је Маринковић и додао да га из тих разлога данима није било у јавности.

Подсетимо, Маја Маринковић је током гостовања на Ред телевизији о здрављу свог оца рекла.

- Таки је озбиљно болестан и чак ће морати да се хоспитализује на пар дана, тако да сам одлучила да га склоним са догађања и о мојим љубавним односима. Он је навикао да је око мене хаос и он зна када је нешто тачно или није, такође не дозвољавам да се неко меша у мој приватан живот и ја све сама радим. Решиче се све то, не сумњам ја у медицину.

(Информер)