Извор:Фото: Зоран Јовановић Мачак/Н. Скендерија/Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

ПЛАЋЕНА ДА СКРНАВИ ПРАВОСЛАВЉЕ: Марко оштро о Венди

Извор: Нпортал

19.10.2024.

13:11

ЈАВНОСТ данима прича о превари Борисава Терзића Терзе са Софијов Јанићијевић.

Милица Величковић је остала у другом стању са Терзом. Упознали су се у ријалитију "Задруга 7", а онда је Борисав ушао у нову сезону ријалитија "Задруга Елита 8" и преварио је. 

Тим поводом се у емисији "Редакција" огласила и певачица Весна Вукелић Венди која није стала на страну трудне Милице, већ јој је 

Терза и Софија су жестоко осуђени од стране јавности не само због самог чина, већ и због тоталног одсуства емпатије према жени у шестом месецу трудноће. 

У Миличину одбрану стао је њен пријатељ и ријалити учесник Марко Ђедовић.

Он је испод видеа на којем је певачица критиковала бившу ријалити учесницу жестоко поткачио Венди:

- Богоугодна подршка, у православном духу, подршке Ивану и свим особама који занемарују своју децу, у духу хришћанства и православља баш онако каква је и она у томе... Ја мислим да су ово особе плаћене да скрнаве православље и да су баш они плаћени од стране антихриста и вођени њима у тој служби. Не знам само да ли се архангел Џубрило слаже са богоугодношћу подршке очевима који остављају своју децу по пет година, па и их виде, али нема везе, она ипак да подржи све то. Је л' то то светославље које госпођа промовише или је ипак она плаћена да све то извулгаризује и оскрнави, како својом појавом, тако и оним што прича. Господи помилуј! - написао је Ђедовић.

#ВИП #Марко Ђедовић #Весна Вукелић Венди #Милица Величковић #Борисав Терзић Терза #Софија Јанићијевић #Задруга Елита 8