Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/jeremicjovana/andjela_vjetrovic

"КО ГУБИ ИМА ПРАВО ДА СЕ ЉУТИ" Јована одговорила на прозивке

Извор: Нпортал

19.10.2024.

13:39

ВОДИТЕЉКА Јована Јеремић је привукла велику пажњу када је на једној свадби узела микрофон и запевала. Притом, зарадила је завидну суму бакшиша.

Поводом водитељкиног наступа, прво се огласила певачица Анђела Вјетровић која је је на свом Тик Ток налогу поделила снимак са овог весеља и упутила јој низ прозивки. Сви су чекали шта ће рећи Јована на понашање певачице:

- Не дајем маркетинг непознатим особама. Нисам јој ја крива што она не зна да пева и што публика није реаговала на њу, а јесте на мене. Не знам ни ко је, ни шта је, а тако је било. Можда је време да шеф оркестра Микица промени певачицу. Ја бих можда конкурисала али немам времена, идем за Америку. Ко губи има право да се љути. Шта ћеш, изгубила је кеш па се сад љути - поручила је Јована.

- Нека јој је алал. Ствар је у њеном бахатом и безобразном понашању, о непоштовању музичара, о отимању микрофона колегиници, о њеном препотентном ставу и понижавању осталих - навела је певачица Анђела Вјетровић, а затим додала:

- И није битан тај новац који је узела, нико неће пропасти, а ни обогатити се од тога, али отимање певачици микрофона из руку, прописање глупости и омаловажавање других је за сваку осуду - написала је.