Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/ivan.bjelica, Профимедиа, Антонио Ахел/АТА имагес

УГЛЕДАН ТРЕНЕР - РАДИО ЗА НОВАКА: Ко је бивши Јеленин дечко?

Извор: Нпортал

19.10.2024.

16:04

ЉУБАВ Јелене и Новака Ђоковића за пример је многима, али мало ко зна да је пре свог мужа она волела успешног спортисту.

Наиме, Јелена је својевремено имала романсу са мушкарцем који данас ради као тренер у Новаковом центру, преносе домаћи медији.

BloombergAdria.com

Јелена и Новак упознали су се још у средњој школи, али пре него што су започели романтичну везу, венчали се и добили двоје деце, имали су краће везе са другим партнерима. Својевремено је Ђ Ладy Лее, тачније Лидија Поповић открила да је "Ноле био џентлмен док су били у вези", а писало се и о првом дечку његове супруге Јелене Ђоковић.

BloombergAdria.com

У време док се још презивала Ристић, Јелена је волела тенисера Ивана Бјелицу Гилета. Иако су били кратко у вези, његово име је наставило да се помиње у медијима и мимо рубрика резервисаних за спорт. Пре пет година Иван је почео да се забавља са Христином Поповић. Иако о свом односу никада нису јавно говорили, да је љубави дошао крај постало је јасно 2018. године, када је глумица избрисала заједничке фотографије са свог Инстаграм профила.

BloombergAdria.com

Иван Бјелица је својевремено био перспективни тенисер, који је стигао до 290. места на АТП листи. На ИТФ турнирима освојио је 12 трофеја, а био је успешан и као дубл играч. У сениорској каријери одиграо је више од хиљаду мечева.

BloombergAdria.com

Дипломирао је банкарство и финансије на Универзитету Мисисипи, а данас је угледан тренер.

(Телеграф)