Извор:Фото: З, Јовановић

ИСПОВЕСТ ФОЛКЕРКЕ: "Не могу да се удам, нити да родим дете"

Извор: Нпортал

20.10.2024.

13:49

"МОЈ отац је оставио моју мајку због друге жене, а ја никада не бих била та друга жена. Упознали су се и заиста јој се допада мој дечко."

Певачица и ријалити учесница Сандра Решић (36) изненадила је бројне пратиоце када је недавно објавила фотографију прстена на руци.

Сандра је на тај начин подгрејала сумњу да се верила и да ће се ускоро удати за партнера који није познат јавности, а о наводима да је верена Сандра је рекла:

BloombergAdria.com

- Засад не бих да причам о томе. Објавила сам на Инстаграму прстен, али не бих желела то да коментаришем. Већ дуже време сам у вези, срећна сам и то није никаква тајна. Мислим да сам свој живот дала на длану, људи знају све о мени, о мом оцу, породичној ситуацији... Међутим, одлучила сам да не износим више детаље о свом животу. Многи су искористили оно добро, али на ружан начин, па бих сада да уживам и да задржим неке ствари само за себе.

Многи причају да јој је дечко ожењен, доводе у питање да ли се њен изабраник допао њеној мајци:

BloombergAdria.com

 

- Није ни ожењен ни заузет. Никада се нисам бавила таквим стварима, не знам ни шта бих радила с ожењеним мушкарцем? Нити могу да се удам за њега, нити да му родим дете. То ми је будалаштина! Никада не бих била узрок нечије несреће. Општепознато је да је моја породица баш у том контексту била изложена јавности... Мој отац је оставио моју мајку због друге жене, а ја никада не бих била та друга жена. Упознали су се и заиста јој се допада мој дечко.

Сандра: "Чак и да се не удам, родићу дете"

Решићева је открила и да прижељкује да се оствари као мајка, као и да јој ријалити не недостаје.

BloombergAdria.com

- Не знам, почела сам да живим од данас до сутра, али наравно да желим да имам дете. Чак и да се не удам, сигурно ћу родити дете, али бих највише волела да то дете има поред себе и оца и мајку... Никако ми не недостаје! Ријалити је веома дуго био део мог живота, али завршила сам с тим. Поносна сам на учешће и захвална сам на свему што ми је та кућа пружила, али је просто готово...

(Информер)