Извор:Фото: АТА имагес

"ДОСТА ЛАЖЕ!" Гоца усред концерта оплела по Ивану

Извор: Нпортал

20.10.2024.

14:53

ПЕВАЧИЦА Гоца Тржин неретко даје изјаве о бившем супругу, ријалити звезди Ивану Маринковићу, а у више наврата је истакла да је он био њена грешка које се нерадо сећа.

Поп певачица и ријалити учесник из брака имају ћерку Лену, а Гоца редовно користи прилику да поткачи бившег због његовог понашања и изјава у ријали шоу програмима.

Тако је било и овога пута. Током њеног наступа у Нишу, Гоца је искористила прилику између две нумере, најављујући следећу, те жестоко поткачила Ивана.

- Имам неке бивше љубави, имам једну за коју сви знате, нажалост... И ако нисте знали како да решите проблем с бившим мужем, ви га пошаљете у ријалити. Ма да, после 13 година, свака баба зна колико се пута кре*нуо до сада, али морам да вам кажем да лаже доста тога и има бујну машту - рекла је Гоца на свом наступу за Ивана Маринковића.

BloombergAdria.com

 

Маринковић је једном приликом у ријалитију проговорио о односу са бившом супругом, након чега је и кренуло јавно препуцавање.

- Има много неистина у медијима. Сматра се неистином јер је преувеличано и нешто што није тачно. Нисмо ми изгладили не знам какве односе, тај однос је годинама врло константан и мислим да га медији представљају другачијим него што јесте. Мој однос с бившом женом се своди на две ствари јесте однос с мојом ћерком и спорове око мог стана и ту се ствари гладе. Гладе се судски, а самим тим се случај и решава. Ја сам тај који је обавештаван о свему јер морам, функционише врло нормално. Слушао сам пре неки дан када је гостовала код Огњена, оно што је она изјавила када је однос Лене са Жељком у питању, ја не видим да је то баш тако. Она је рекла да прихвата сваку одлуку нашег детета, мислим да је врло скоро време да се Лена и Жељко упознају. Нисам причао са Леном о томе. Бићу конкретнији, верујем и знам да је то одлука моје ћерке, али с обзиром да је под животним утицајем мајке, негде је и њено мишљење грађено на темељима Гоциним. Нисам неко ко ће да тера мак на конац, ја сам тај који је направио ту ствар, ја сам неко ко је добио дете из две везе, даће Бог да имам и треће и ја сам тај који мора да преузме одговорност. Ја сам ту стара чекалица - говорио је Иван у емисији "Народ пита".

(Пинк.рс)