Извор:Фото: Профимедиа

ЊИХ СЕ ТРЕБА ПАЗИТИ Ово су два најогорченија знака хороскопа

Извор: Нпортал

21.10.2024.

08:30

ДВА хороскопска знака су посебно склона огорчености и заједљивости.

Шкорпија

Ако неко зна како да потисне љутњу и испољи је у савршеном тренутку, то је Шкорпија. Када им станете на жуљ, не очекујте да ће брзо опростити – њихов је мото „освета је јело које се служи хладно.“ Способни су да вам у једном моменту кажу тачно оно што желите чути, а у следећем да вас баце у вртлог сумње.

Шкорпије су мајстори манипулације, а њихов сарказам је оштар као бодеж. Иако се труде да сакрију своје праве емоције, када су повређени, њихова огорченост може еруптирати попут вулкана.

BloombergAdria.com

 

Девица

На први поглед, Девица делује смирено и рационално. Међутим, када ствари не иду како су замислиле, будите спремни на лавину критика. Као перфекционисти, Девице не толеришу несавршеност – било да је то неуредан радни сто или грешка у говору.

Њихове примедбе долазе упаковане у танак слој ироније, а пажљиво ће вам скренути пажњу на сваки недостатак. Иако делују као да су увек прибране, Девице често осећају унутрашњу огорченост јер свет никада није довољно савршен за њихове високе стандарде, преноси "Крстарица".

БОНУС ВИДЕО: