Извор:Фото: Твитер принтскрин/@radiosarajevo

ХАОС У БОСНИ: Хулигани палицама тукли фудбалера

Извор: Нпортал

21.10.2024.

11:31

УЖАСНЕ сцене спречиле су одигравање меча.

Скандал у Босни и Херцеговини! утакмица деетог кола Друге лиге Федерације Босне и Херцеговине групе Југ између ХНК Крушева и УШС Фортуне није одуграна због напада на гостујуће играче. Фортуна се огласила саопштењем за јавност, а клуб из Мостара је открио кроз шта су морали да прођу. 

Из домаћег клуба је оштро осуђен инцидент, али се ХНК Крушево оградило од напада на своје спортске ривале. Полиција је отворила истрагу која је и даље у току, а саопштење Фортуне преносимо у целости. 

"Пет до шест особа, који су носили палице (костоломце), ушли су у свлачионицу и нанели теже повреде једном играчу Фортуне. УШС "Фортуна" Мостар најоштрије осуђује хулиганско понашање и позива надлежне органе да предузму све потребне мере и нађу трајно решење за овакве поступке, а не да допусте ескалирање какво се догодило вечерас. Хулигани не требају слободно шетати по граду, а камоли по спортским теренима", наводи се у њиховом саопштењу.

У Мостару ових дана проблема не недостаје. У недељу је у вечерњим сатима избио велики сукоб навијача на "Шпанском тргу", највероватније због графита. Навијачи Вележа и Зрињског су се сукобили, а наводно је чак 300 навијача учествовало у сукобима. 

(МОНДО)