Извор:Фото: ТикТок принтскрин/the1870studio

Купила стару цркву и сада ЖИВИ у њој (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

22.10.2024.

11:36

ПРИСИЛА и њен супруг Мортон живе у цркви старој 154 године, а унутрашњост свог дома поделили су са својим пратиоцима на ТикТоку.

У видеу, Присила је кренула с обиласком цркве, а прво је показала свој студио, где израђује рукотворине. Затим је приказала њихову спаваћу собу смештену на "источном олтару", те зид који користе за пројекцију филмова.

Већину вечери проводе на "западном олтару", где су уредили симпатичан дневни боравак с телевизором. Кад је реч о уређењу, нагласак стављају на креативност па тако понекад намештај нађу и у смећу, а након тога га у свом студију преуреде или пренамене.

Црква је задржала многе оригиналне карактеристике, укључујући оргуље које су претворене у импровизовани бар. Ту су и још једне оргуље које су бесплатно добили преко "Craigslista", те просторија инспирисана "Чаробњаком из Оза".

Присила има бројне кутке у цркви које користи за сликање, писање и креативне пројекте, а најновији пројект јој је шума од папир-маше стабала високих шест метара. Њихова трпезарија има сто дугачак шест метара, а црква садржи и још неколико оргуља – толико да Присила није сигурна колико их имају.

- Без Мортона, ништа од овога не би било могуће - додала је Присила те цео простор назвала остварењем својих снова.

BloombergAdria.com

 

Међу необичним собама налази се "собица за какао" и "библиотека", у којој се налази кревет за њену сестру кад сврати у посету. Њихов син такође живи с њима, у подрумском простору од 220 квадратних метара, који има две спаваће собе.

Један од најузбудљивијих делова цркве је звоник, с којег се пружа поглед на цело њихово село у Пенсилванији.

- Имамо око 900 квадратних метара стамбеног простора, на пет спратова - рекла је Присила те додала: - Довољно је места за све. Имамо два подрума – један је савршен за нашег сина, а други је мало језив, али надам се да ће једног дана постати мој студио за израду стакла.

Многи су коментарисали како је црква чаробна, посебно ноћу кад је осветљена. Упркос величини, Присила а је открила како им за чишћење не треба пуно времена.

- Користимо робот усисавач, нема пуно прашине, трошимо мање од два сата недељно на чишћење.

И премда је распоред ствари у кући прилично неуредан, Присила инсистира да је то само део њеног шарма.