Извор:Фото: Принтскрин РТС

ТУЦ - МУЦ: Победнички тим Потере освојио ОГРОМАН новац

Извор: Нпортал

22.10.2024.

14:01

У НАЈНОВИЈОЈ епизоди квиза Потера, такмичарски тим је доказао да су воља и знање добитна комбинација.

 Меч је био напет до последњег тренутка, а такмичарски тим је успео да одбрани чак 870.000 динара против Трагача Милорада Милинковића. Чланови екипе, сваки са јединственом причом и занимљивим животним искуством, показали су да је снага у заједништву и храбрости да се суоче са изазовом.

BloombergAdria.com

 

Будући колега Трагача Милинковића, Андрија Кривокапић, студент некада историје а сада режије, већ сада ради на свом првом документарном филму, и први је одмерио знања са Трагачем. Колико је била неизвесна борба првог такмичара и Трагача најбоље илуструје изјава водитеља Мемедовића: ”Туц-муц, али прођосмо”.

BloombergAdria.com

 

Такмичар Жељко Грошета, дипломирани правник у пензији, учесник је квизова још од 1977. када га је чувени српски и југословенски глумац и телевизијски водитељ Мића Орловић подстакао да се отараси треме.

Трећа је пред Трагача изашла Лидија Кнежевић, дипломирана инжењерка грађевинарства. Лидија је све време својим шармом и добротом била у центру пажње, а може се рећи и да је ”украла славу” целом тиму, с обзиром да је одбранила вишу суму од чак 600.000 динара и највише допринела заједничкој каси. Представљајући се у студију, нагласила је да је пред пензијом и да жели да живи мирно, у складу са природом, да вози бициклу, чита и “блеји”, што би рекли млади. Харизматична такмичарка била је спремна и да запева у дуету са водитељем Јованом Мемедовићем.

BloombergAdria.com

 

Алекса Јерковић, свеже дипломирани економиста, у квиз долази на наговор породице која верује у њега и сматра да има неопходно знање за сусрет са Трагачима. Он је то поверење и оправдао и прикључио се тиму у последњој, заједничкој игри против Трагача Милорада Милинковића.

Удруженим снагама Трагача су победили лако и убедљиво, вративши га чак четири пута. Пратите Потеру јер никада не знате ко би могао да стане насупрот Трагача у следећој епизоди Потере – можда баш неко из вашег окружења!

Телеграф