Извор:Фото: АТА имагес

ХТЕЛА ДА СПРЕЧИ: Зашто Наташина мама није подржала њен брак?

Извор: Нпортал

22.10.2024.

22:15

"КАД сам се удавала, она уопште није била срећна."

Мајка Наташе Нинковић била је најзначајнија фигура у њеном животу са којом је глумица делила све, а о чему је први пут говорила у емисији "Балканском улицом".

- Ја сам са мамом све делила. Зато сам толико везана и зато ми толико недостаје, што је она мени била права подршка. Није она мене обликовала како би волела да ја будем, она је мене подржавала да будем своја, рекла је глумица и открила када се први пут њена мајка није сложила са њеним избором.

- Она је знала да мора да ме пусти да ударим главом у зид да јој се вратим. Кад сам се удавала, она уопште није била срећна. То су били сви аргументи да се не удам, она то није желела зато што је мој супруг имао бивши живот, двоје деце из првог брака.

BloombergAdria.com

Питала ме "јеси трудна?" Ја кажем нисам, она каже "због чега онда"? На крају је дигла руке и пустила ме.

Мајка Наташе Нинковић у почетку није одобравала брак своје ћерке и 10 година старијег бизнисмена Ненада Шаренца, кога је годинама касније веома волела.

- На венчању ми је рекла: "Узела си то и сад ћеш да носиш то кроз живот на најбољи могући начин." И памтим њене речи: "Немој случајно да се огрешиш".

(Сторy)