Извор:Фото: АТА имагес

"НИЈЕ КЛОНУО ДУХОМ" Жика проговорио о Сашином стању

Извор: Нпортал

23.10.2024.

07:19

ВОДИТЕЉ и продуцент Жика Јакшић био је један од гостију у емисији "Амиг шоу". Са њим су заједно у студију били и Тања Савић и Бане Мојићевић, а чим је Жика сео на своје место, Огњен га је питао о здравственом стању Саше Поповића, па је Јакшић по први пут говорио о овој теми.

- Човек је болестан. О болесном човеку не треба много да улазимо у детаље. Сале је боље. Најбоље речено, боље је. Није клонуо духом. Био је и до Гранда, све иде на боље, то је врло важно у овом тренутку - рекао је Жика, а сви у студију пожелели су брз опоравак Саши.

Подсетимо, креативни директор и творац "Гранд продукције" Саша Поповић се због здравствених разлога није појавио на снимању прве епизоде нове сезоне такмичења "Звезде Гранда".

Након бројних спекулација и нагађања, огласила се водитељка и ПР "Гранда" Весна Милановић и открила како се креативни директор Гранда осећа и да ли се ускоро враћа на своје радно место.

BloombergAdria.com

 

- Сашу врло брзо очекујемо. Саша је тренутно одсутан, али само тренутно, због његовог здравственог стања, али ће нам се брзо прикључити и онда ће вам и он сам рећи све на ту тему. Саша све прати, ништа нисмо урадили у Гранд продукцији, а да Поповић то није испратио, у контакту смо свакодневно, имамо његово зелено светло или немамо у зависности колико смо били професионални или нисмо, али наравно да је упућем и да његовог тим то надгледа и добро ради - рекла је Весна, па додала:

- Није у болници. Он је цело лето вредно радио, аудицију био је у Боеграду, Нишу, Тузли, Сарајеву, целог лета спремао све, цела сезона је завршена до оног момента када кандидати треба да испадају - закључила је Милановић.