Извор:Фото: АТА имагес

"РЕЋИ ЋУ КЉУЧНУ СТВАР" Певач о Харисовом и Мелинином разводу

Извор: Нпортал

23.10.2024.

08:13

ВЕСТ да се разводе певач Харис Џиновић и његова супруга Мелина Галић изненадила је све, те се у јавност и после неколико месеци и даље прича о њима.

Певач Данијел Алибабић прокоментарисао је недавно поменути развод, а није му било пријатно да то учини.

- Мени је незахвално да причам. Моја жена је јако блиска са Мелином, а њен тата са Харисом, тако да не бих превише коментарисао - казао је прво, па се предомислио.

- Рећи ћу једну кључну ствар... Сведок сам томе да је Мелини увек било непријатно да седи у друштву у ком је био неки мушкарац из поштовања према свом супругу. То је све што ћу рећи. Ко жели да схвати, схватиће - додао је Данијел тад.

BloombergAdria.com

 

И док је Мелина претходних година у јавности говорила о томе како је планирала још једно дете са Харисом, поред ћерке Ђине и сина Кана, те да им је породица смисао живота и далеко испред каријера и посла, изгледа да су у дому на Сењаку ствари функционисале мало другачије. 

Једном приликомм, за лист "Ало" говорила је некадашња бебиситерка, која је до детаља описала шта се дешавало у дому Џиновића док је радила за њих.

BloombergAdria.com

 

- Мене тај њихов развод уопште није изненадио, надам се само да су деца добро - започела је своју исповест бивша бебиситерка која је желела да остане анонимна.

- Од почетка пратим у медијима цео овај хаос око Хариса и Мелине и искрено све време размишљам о Ђини и Кану. Били су доста млађи када сам их чувала, али деца су деца и сигурно им није пријатно због свега. Они су увек били приврженији Харису, Мелине су се бојали и углавном сам их код ње покривала када су правили разноразне смицалице. Додуше, мени је то од почетка било чудно, с обзиром да је Харис често био на турнејама, мислила сам да са њом имају блискији однос - рекла је некадашња бебиситерка.