Извор:Фото: Профимедиа

НЕ ТРПЕ КОМПРОМИСЕ: Ова 3 знака Зодијака се најчешће разводе

Извор: Нпортал

23.10.2024.

08:19

ЧИМ дође до неслагања и препрека у љубавном односу беже и повлаче радикалне потезе.

Близанци

Близанци су знакови који воле динамику и узбуђење, а њихова немирна природа често их доводи до проблема у дугорочним везама. Друштвени су, радознали и увек у потрази за новим искуствима.

Брзо се засите рутине, а ако им веза не пружа довољно изазова и новина, почињу да осећају да су "заглављени". Ова потреба за променом може их довести до тога да се брже одлуче на развод него други знакови.

BloombergAdria.com

 

Стрелац

Стрелчеви су познати као велики љубитељи слободе и авантуре. Они су знак који увек тражи нова искуства и истражује живот са ентузијазмом. Иако су изузетно страствени и знају да буду у везама које их инспиришу, проблем настаје када се осећају заробљенима или ограниченима. Стрелчеви цене независност и често им тешко падају компромиси, који су нужни у дугорочним односима. Ако осете да им брак одузима превише слободе или их спречава да се развијају, спремни су да брзо прекину везу.

BloombergAdria.com

 

Водолија

Водолије су знакови који цене оригиналност, независност и слободу изражавања. Често су визионари и врло самостални у својим размишљањима и поступцима. Иако могу бити одани и привржени, њихова потреба за личним простором често може изазвати проблеме у браку.

Тешко се носе са везама које им намећу правила или ограничавају њихову индивидуалност. Када осете да их брак спречава у изражавању властитих жеља или амбиција, често одлуче да прекину везу.

БОНУС ВИДЕО: