Извор:Фото: Профимедиа

СНИМАК УСИЈАО МРЕЖЕ: Најбахатије откривање пола бебе икад

Извор: Нпортал

23.10.2024.

08:54

ЗБОГ начина на који су открили пол бебе, постали су вирални на друштвеним мрежама.

Откривање пола детета на спектакуларан начин постало је уобичајена појава међу будућим родитељима, а чин се своди на то хоће ли се однекуд појавити розе или плава боја која означава да ће се родити девојчица односно дечак.

BloombergAdria.com

 

Међутим, како то обично бива, пригода која треба да буде симболична уз окупљене пријатеље и родбину, временом је попримила невиђене размере, па тако неретко имамо прилику да видимо бизарне сцене које заврше и на друштвеним мрежама.

Тако је један пар успео да откривање пола детета подигне на виши, односно на бахатији ниво, због чега су постали вирални на друштвеним мрежама.

Да би сазнали ког ће им пола бити беба, они су купили (или изнајмили) џип. Скупоцени аутомобил био је сакривен иза картонског паноа који је био везан машном, а када су га одвезали, указао се џип розе боје, на основу чега су открили да ће постати родитељи девојчице.

Снимак је за кратко време прикупио десетине хиљада прегледа на друштвеним мрежама, а многи су овај догађај оценили као "најбахатије откривање пола детета икад".

"Ма, пука ситиница. Само 200.000 евра", "Мука ми је од оваквог бахаћења", "Мени је нејасно како се свака мајка у оваквом поступку као изненади полом детета, које ће ускоро родити", "За ово треба увести порез", писали су бесни твитераши испод видео снимка.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: