Извор:Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

ВЕШТО СЕ КРИЈЕ ОД ЈАВНОСТИ: Ово је супруг Сајси MC (ФОТО)

Извор: Нпортал

23.10.2024.

11:37

ЊЕГОВ рат са навијачима Звезде често је био тема медија.

Ивана Рашић, познатија као Сајси MC, синоћ је окупила медије у једном београдском локалу како би промовисала свој нови албум.

Појавила се у дугој црној хаљини са чипком, дубоким деколтеом и прорезом позади, што је додатно нагласила крзном на рукама.

BloombergAdria.com

 

Њен супруг је био на лицу места, али није желео да позира са драгом, те је све време бежао од новинара.

Реч је о познатом навијачу Партизана који је фронтмен групе ЈНА - Марку Трмчићу Крсми.

Управо он пева песму која одјекује међу Гробарима - "Враћају се дани победе", а његов рат са навијачима Звезде често је био тема медија.

BloombergAdria.com

 

- Звезда је типични мејнстрим, вашар, ја бих то тако назвао. Сви навијамо за Звезду, фешта, историја се гази. Цео живот миљеница система, мегаломански клуб, са реално највећим бројем навијача и онда са тим једним моментом, који је посебно одвратан и невероватан, а то је да се изјендачава са српством. То је такав идиотизам да то није нормално. Сви највећи шабани у овој држави навијају за Звезду, али баш сви - рекао је тада у "Балкан инфо" и изазвао хаос када је реч о реакцијама навијача.

BloombergAdria.com

 

Потом су навијачи Звезде, током 169. вечитог дербија 3. марта 2023. на трибинама искористили то што је Сајси 2022. била кума ЕуроПрајда и Београд Прајда, да "врате" њеном мужу за прозивке.

Ни крива ни дужна, нашла се на транспаренту у дугиним бојама који су навијачи раширили на трибинама, а на којем је писало:

- "Група ЈНА, Сајси га куме. Нова плоча и касета од данас у продаји."

Подсетимо, Ивана и Марко венчали су се 21. августа 2021. године, а 12. марта 2023. добили су ћеркицу којој су дали прелепо име - Наташа.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: