Извор:Фото: АТА имагес/Инстаграм принтскрин/isismo

ВРИШТАЛА И ПСОВАЛА: Комшије Трифуновића откриле шок детаље

Извор: Нпортал

23.10.2024.

13:57

"СА Сергејем имамо проблеме годинама".

Након сазнања о породичном инциденту који се синоћ догодио у стану Сергеја Трифуновића и Исидоре Мијановић на Вождовцу, комшије овог пара откриле су непознате детаље.

Њихове суседе ова вест уопште није изненадила, будући да су свађе између њих двоје у последње време готово свакодневне.

BloombergAdria.com

 

- Чуди ме да се ово није и раније догодило. Они се толико свађају и толико су бучни да је то катастрофа. Синоћ је овде био пакао, она је вриштала, бацала ствари, псовала га… Сергеј јој се онда нешто правдао, а онда је она тек полудела. Убрзо је дошла и полиција. Јутрос је улетео у зграду, а она се овде није враћала - рекла је комшиница.

- Са Сергејем имамо проблеме годинама, а од кад је ову довео у стан, постало је неподношљиво. Највише се плашимо његовог пса, стално лаје и напада комшијске псе, жалили смо се. Нико лепу реч о њему овде нема - истакао је саговорник на крају.

Подсетимо, супруга Сергеја Трифуновића, осуђена је по Закону о странцима на новчану казну. Тужилац Другог основног јавног тужилаштва рекао је да нема елемената за кривично дело из области насиља у породици. Након што пресуда прекршајног судије постане правоснажна мораће да плати новчану казну.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: