Извор:Фото: АТА имагес/Антонио Ахел

ОПЕТ БИХ ИСТО: Вики због љубави побегла од куће са 18 година

Извор: Нпортал

23.10.2024.

14:28

ПЕВАЧИЦА открила непознате детаље.

Вики Миљковић ужива у срећном браку са Драганом Ташковићем Ташкетом, а мало ко зна како је изгледао почетак њихове љубави.

Вики и Светлана Цеца Ражнатовић у исто време су упознале своје брачне супружнике. Како је испричала Вики гостујући у емисији "Цеца шоу" њихова љубав почела је у Бања Луци.

BloombergAdria.com

 

- Ми када смо се упознали, ми смо се посвађали. Када смо почели да се забављамо, ја сам тада први пут без тате отишла на наступ. Марина ме је позвала, ишле смо за Бања Луку, а ја сам претходно нешто била љута на Драгана, не могу да се сетим зашто. У аутобусу за Бања Луку сам све нудила чоколадом, само њега нисам понудила. Када смо стигли тамо ја сам мислила да Ћу са тобом (прим. аут Цецом) да спавам, али с ми ти рекла онда "не пада ми на памет" - испричала је Вики.

BloombergAdria.com

 

Вики Миљковић имала је само 18 година када је побегла од куће како би се удала за свог супруга Драгана Ташковића Ташкета.

- Целе ноћи шетали око хотела. Ми смо одмах након пар месеци почели да живимо заједно, зато што су моји родитељи били поприлично против. Нису мислили да сам спремна за удају, није им се свиђао мој избор и да је прерано за све то. Ја сам послала маму да набере крушке, тату да је одвезе и ја сам села у кола и побегла код Драгана. Да се вратим 30 година уназад, опет бих исто урадила - испричала је Вики гостујући код Цеце.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: