Извор:Фото: Shutterstock, Профимедиа

МНОГИ ГА ДРЖЕ У СОБИ: Овај предмет је одраз немаштине и кича

Извор: Нпортал

23.10.2024.

14:49

ЕКСПЕРТ Вилијем Хенсон открио је како постоји неколико предмета у стану који одају да живите у немаштини.

Сатенска постељина у боји

- Већина људи мисли да је сатенска постељина, нарочито црна, врхунац луксуза, а заправо је врхунац неукуса. Постељина треба да буде квалитетна, од памука, лана или мешавине оба. Свила и сатен су за простаке и умишљене плејбоје – каже Хенсон.

Плишане лутке

Мислите да је баш слатко што и даље чувате своје успомене у виду плишаних животиња? Хенсон се не слаже, а каже да је врхунац неукуса када нека од тих животиња у шапама држи срце, цвеће и љубавне изјаве.

BloombergAdria.com

 

Огромна огледала

Огромна огледала на неуобичајеним местима су вулгарна. Она вриште да сте нарцис, и не само то. Није се још родила особа која је поставила огледала на плафон спаваће собе, а која заиста изгледа тако добро како мисли да изгледа. Заправо, што је веће огледало, то је обично особа ружнија – тврди овај експерт, а пише магазин Жена.

Намештај од стакла

- Одржавање таквог намештаја је таква гњаважа да о томе не вреди ни размислити, а камоли купити то. Уосталом, такав намештај је резервисан само за нижу класу. Само храст или махагони - саветује експерт.

BloombergAdria.com

 

Гомила јастука

- Очигледно је да сте себи једном приуштили летовање у Дубаију па сте пуни утисака. Да скратим причу, што више јастучића имате, то сте беднији – закључио је он на крају.

БОНУС ВИДЕО: