Извор:Фото: АТА имагес

ЖЕНА СПАВА У ДРУГОЈ СОБИ: Мили отворено о проблему у браку

Извор: Нпортал

24.10.2024.

07:31

КОМПОЗИТОР, продуцент и музички директор "Гранда", већ дуги низ година је у браку са супругом Нином.

Супруга Александра Милића Милија се не експонира у јавности и ретко се може видети у медијима или на догађајима са својом јачом половином, али је зато јако активна на друштвеним мрежама.

Иако је мајка девојчице и дечака, те је прошла кроз два порођаја, има извајано тело.Нинине њене фотографије у купаћем костиму направиле су општу пометњу на мрежама.

BloombergAdria.com

 

– Син се зове Маркус Симеон Милић, док је ћерка Миа Јована Милић. Свако је добио прво име по неком значењу. Маркус значи снага, образовање и његов заштитни знак имена је Лав са књигом, док Миа значи моја, јединствена, односно посебна особа – објаснио је једном приликом Мили за "Grandonline".

Мили је живео у 15 квадрата и то у студију у ком је радио, када је упознао садашњу супругу, али се овом пару осмехнула срећа, па сада уживају у сувом луксузу.

BloombergAdria.com

 

На неке његове навике се лепа Нина никада није навикла.

- Ја сам апсолутни фан белог лука. Почео сам да једем увече само да бих јео белог лука и стварно не могу да се сетим када сам последњи пут био болестан. Верујем да је бели лук бела магија и да не тера само вампире, него све лоше - поручио је Александар Милић Мили, док је на питање како његова супруга реагује на то уз осмех одговорио:

- Жена спава у другој соби!

БОНУС ВИДЕО: