Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/issimo, Антонио Ахел/АТА имагес, Профимедиа

"Нисам хтео да правим прородицу са било ким"

Извор: Нпортал

24.10.2024.

09:25

СЕРГЕЈ Трифуновић изговорио је судбоносно "да" 23 године млађој Исидори Мијановић ове године, а тада је први пут јавно говорио о браку са њом.

Будући да је раније изјавио да себе види као деду окруженог са много деце, унука, са баком коју воли, гостујући у једној емисији водитељ га је питао да ли је то сад тако.

BloombergAdria.com

- Верујем да да, из милион разлога. Врло је чудно, ја сам желео породицу и сматрао да је то врхунац остварености човека и никада нисам био спреман да ту породицу правим компромисно, било са ким да бих уопште имао породицу, тако да само могу да кажем хвала свевишњем и што се појавила особа са којом је то апсолутно могуће.

- Коментарисана је разлика у годинама, је л то има неке везе са љубављу? - осврнуо се водитељ на разлику од 23 године између Сергеја и Исидоре.

- Њихови коментари немају никакве везе са љубављу, са љубављу има везе искључиво оно што се десило између моје венчане жене и мене. То је то - рекао је глумац, па прокоментарисао наводе људи да се променио:

BloombergAdria.com

- Сасвим сигурно да има истине у томе да сам се променио, јер сматрам да је јако глупо да се човек не мења. Ми мењамо ДНК сваки дан, а не себе и своје навике уколико смо, наравно, паметни. Вероватно јесам и вероватно је то био онај моменат "када средиш кућу, онда се појави и гост". Заиста сам почео да сређујем кућу скоро годину дана него што се гост појавио, верујем да је ово искључиво резултат тога. Да ја нисам нисам заврнуо рукаве да поспремим кући, да ли би се гост уопште појавио? Али учинио сам тај напор и Богу хвала то је тако - рекао је глумац тада у емисији "360 степени".

Подсетимо, Трифуновић је у току јучерашњег дана пријавио полицији своју 23 године млађу супругу Исидору, за наводно насиље у породици. Мијановићева је осуђена на новчану казну, и како се наводи, биће депортована у родну Хрватску.