Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Alex Deen, Фото: Инстаграм принтскрин/ yaemina

САДА ЈЕДНА ОД НАЈЛЕПШИХ ПЕВАЧИЦА: Ево како је некада изгледала Емина Јаховић

Извор: Нпортал

07.09.2021.

13:43

ПЕВАЧИЦА Емина Јаховић је дуго на јавној сцени, и то је разлог што је многи не памте с почетка каријере. Она је неко ко све више добија на популарности и ван граница наше земље. Mеђутим није увек изгледала беспрекорно лепо, а услуге естетског хирурга и те како је користила, бар ако је судити по њеним фотографијама са почетка каријере и сада, будући да о естетским захватима готово никад јавно није говорила.

Kада се пре две деценије појавила у јавности, лепа Новопазарка није била задовољна својим изгледом. Али, у то време пластични хирурзи нису били толико популарни, па је певачица постепено сређивала свој изглед.

Погледајте разлику.

Певачица готово никада не говори јавно на ову тему иако је очигледно да за своју спољашњост осим генетици, здравом начину живота, који пропагира, и напорним тренинизима, такође може да захвали и хирургу који се бавио њеним изгледом.

Мада је кориговала неколико ствари на телу, као што је повећање груди, највише се фокусирала на лице.

Дотерала је браду, попунила усне, средила јагодице и нос, иако је у више наврата у медијима помињала како га је оперисала пошто га је неколико пута ломила, естетски изгледа много другачије сада. Прича се да је за све то издвојила више од 20.000 евра.

BloombergAdria.com

 

Данас не може да се оспори како је једна од ретких жена са естраде којој су естетска улепшавања донела плус, поред неспорног музичког талента и успеха. Након свега, она веома води рачуна о свом телу, а поред бриге о синовима, слободне тренутке троши на вежбање у теретани. Зато је једна од најлепших певачица са домаће јавне сцене.