Извор:Фото: АТА имагес

НИКАД НЕ БИХ ОТИШАО НА ТАКАВ НАСТУП Аличић испрозивао колеге

Извор: Нпортал

24.10.2024.

11:34

ОТКРИО да није задовољан данашњим стањем на естради.

Прослављени певач  Љуба Аличић недавно је коментарисао млађе колеге које са једним хитом направе солистички концерт, а када су га питали зашто он не направи концерт у Арени, рекао је:

- Баш због таквих нећу. Волим моју публику, направићу највероватније у Новом Саду и у Шапцу. Београд је метропола, прија ми и београдска публика, али ако ће мене концерт да кошта 50.000 евра, шта ће ми тај концерт? Ако нисам заслужио као звезда и као квалитетан певач да неко уради тај концерт, то ми онда не треба - рекао је он и казао да би волео да се врати стари систем зараде у музичку индустрију.

BloombergAdria.com

 

- Волео бих да се врате тантјеми. Сад може мој деда да плати и да уради плочу. Новац сада иде у руке композитора, а не може то да буде његова песма ако ју је продао. Кад би се вратили ти тантјеми, онда би композитори сами нудили певачима најбоље песме, да би имали што већи обртај новца. Управо зато смо у мањку са добрим песмама... Опет кажем, немам ништа против ниједног певача или певачице, али не могу да поднесем да неко има један или ниједан хит и да прави солистички концерт  - рекао је он и додао:

- Нек праве и даље, ја нећу да правим. Направићу у Београду и Новом Саду. Сви кажу "Знаш, мора да се плати". Ко да плати? Ја, који сам 50 година на естради да платим концерт? Шта ће ми такав концерт.

BloombergAdria.com

 

На питање шта мисли о млађим извођачима који своје песме изводе тако што отварају уста док у позадини иде плејбек одговорио је:

- Па шта знам... Шта да кажем? Никада на такав наступ не би отишао. 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: