Извор:Фото: В. Данилов

МАЈКА МУ УМРЛА НА РУКАМА: " Плачем, у кући више нема никога"

Извор: И. Чолаковић/К. Филиповић

24.10.2024.

15:58

"УЂЕШ у празну кућу, ухватиш се за довратак и плачеш да те нико не види."

Глумац Славиша Чуровић смогао је снаге да проговори о болној теми и открио да се пре нешто мање од деценију суочио са великом животом трагедијом.

Славиша је гостовао у 18. епизоди емисије "Бинџ" компаније Новости и тада открио непознате детаље из свог живота, а између осталог, глумац је истакао да је губитак родитеља за њега био најтужнији и најболнији тренутак у животу.

- Најтужнији си када ти оде мајка, као мени са 60 година, a onda када ти оде отац четири године касније, када уђеш у кућу у којој су некада живели, а она празна - нема никога... Уђеш у празну кућу, ухватиш се за довратак и плачеш да те нико не види. Тако смо ми у Црној Гори васпитани: "Ћути тамо, у ћошак", започео је причу Славиша, па додао:

- Загрлиш брата, па се исплачеш, јер жив мора да живи. Нема тамо у прошлости ништа. Да можемо да се вратимо у прошлост и нешто исправимо, ја бих исправио 300 ствари. Могу само да жалим и да се извиним, али не могу да поправим.

BloombergAdria.com

Цео интервју са Славишом Чуровићем можете погледати у видеу испод, као и на нашем Јутјуб каналу.

Из недеље у недељу у емисији "Бинџ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...