Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/zappabaza

ПОСЛЕ ВЕЛИКЕ БУРЕ: Отакзан концерт у част Боре Чорбе

Извор: Нпортал

24.10.2024.

19:09

"ИДЕЈА о наплаћивању улазница, од којих би се новац проследио за подизање споменика Бори Ђорђевићу на Ташмајдану је била искрена жеља нас као фанова као и иницијатива да се кроз петицију та идеја и оствари."

Концерт у част Боре Чорбе требао је да се одржи 2.11 у Београду, међутим организатори су сада издали саопштење да овај догађај неће бити одржан.

Породица и чланови бенда се нису сложили са наплатом улазница за догађај, да би све попримило још шире размере у медијима.

Изјаву организатора преносимо у целости:

- Обавештавамо Вас да се концерт "Бори у част" неће одржати 2. новембра.

Заппа База, као један од организатора овог догађаја, жели да истакне да је догађај направљен из чисте љубави према Бори Ђорђевићу и његовим песмама.

Идеја о наплаћивању улазница, од којих би се новац проследио за подизање споменика Бори Ђорђевићу на Ташмајдану је била искрена жеља нас као фанова као и иницијатива да се кроз петицију та идеја и оствари.

С обзиром да породица Боре Ђорђевића, као и чланови бенда нису сагласни са овом идејом, тј начином на који се реализује, с акцентом на прикупљање новачних средстава за споменик, одлучили смо да се догађај не одржи.

Та нас је вест затекла када је концерт био скоро распродат, иначе би догађај био бесплатног карактера од самог старта, јер поштујемо став породице и чланове бенда.

Наша одлука као једног од организатора је донешена услед негативне слике која је створена у медијима, а то је била последња ствар коју смо желели.

Новац можете преузети на продајним местима где сте купили карте. - написали су они на Инстаграм профилу места где је требао да буде одржан концерт.

Подсетимо, на овом концерту требало је да учествује и Сергеј Трифуновић, који се тренутно налази у јеку скандала због физичког насиља које је наводно претрпео од супруге Исидоре.