Извор:Фото: Профимедиа

ПОВЛАЧИ СЕ ЛИЈАМ НИСОН: "То је то, не можете варати публику"

Извор: Нпортал

24.10.2024.

22:17

"МОЖДА крајем следеће године. Мислим да је то то."

Глумац Лијам Нисон све више размишља о повлачењу из учестовања у акционим филмовима. Познати глумац је у недавном интервјуу разговарао о својим годинама и открио како размишља да је због њих боље да не пристаје на физички захтевне улоге.

Како извештава Деадлине, глумац познатог акционог серијала 96 сати, као и бројних других акционих филмова, још увек сам изводи своје борбене сцене, док каскадер Марк Ванселоу, глумчев дугогодишњи сарадник, преузима све теже акробатске сцене које Нисон не може да ради.

BloombergAdria.com

"Не можете да преварите публику"

Лијам Нисон сматра да долаз време да се повуче из овог жанра.

- Имам 72 године, то мора престати у неком тренутку - рекао је у разговору за Пеопле, мислећи на своје улоге у акционим филмовима.

- Не можете преварити публику. Не желим да Марк уместо мене мора да ради борбене сцене - додао је Нисон за Пеопле.

BloombergAdria.com

Иако још није одредио тачан датум када мисли да престане да глуми у акционим филмовима, наслутио је да би то могло бити некад током 2025. године.

- Можда крајем следеће године. Мислим да је то то - кратко је коментарисао Нисон.

Нисонов следећи филм, "Абсолутион", стиже у биоскопе у новембру. Прати остарелог гангстера који покушава да поново успостави однос с децом и да исправи грешке из прошлости. Редитељ филма је Ханс Петер Моланд, а сценарио је написао Тони Гејтон.

(Индеx.хр)