Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/rajkovic_ana, АТА имагес/А. Ахел

АНА РАЈКОВИЋ СЕ СКИНУЛА У БИКИНИ: Породила се пре месец дана

Извор: Нпортал

24.10.2024.

22:27

КАКО је у Емиратима током целе године топло, за Рајковиће нема зиме и затварања сезоне купања.

Жена нашег фудбалера Предрага Рајковића, Ана пре само месец дана се породила и донела на свет ћерку којој су дали име Нора.

Ана и Предраг су поводом њеног рођења направили славље на ком су присуствовали многи, а чак је и Ана дошла на неколико сати, па се вратила назад у дом како би се бринула о Нори.

BloombergAdria.com

Иако се њихова ћерка родила пре месец дана, Рајковићи су се преселили у Арапске Емирате због фудбалеровог трансфера, јер је сада голман у новом клубу.

С обзиром да у Емиратима је током целе године топло, за Рајковиће нема зиме, па верујемо да ће уживати на плажи током целе године.

Ана ни сада није часила ни часа, па се упутила са децом на плажу, а оно што је многима привукло пажњу јесте њена савршена линија.

BloombergAdria.com

Иако се породила пре само месец дана, судећи по фотки са плаже, она је своју фигуру довела до савршенства, те се ни не примећује да је пре само неколицину дана била у другом стању.

Коментари на рачун њеног изгледа нису изостали, али су јој многи чак пожелели и добродошлицу, јер се пре неколико дана преселила.

''Жено гориш'', ''Добродошла'', ''Вау како изгледаш'', само су неки од коментара.

(Блиц)