Извор:Фото: АТА имагес

"ХТЕЛА САМ ЗИДОВЕ ДА ПОЈЕДЕМ": Злата открила тајну мршављења

Извор: Нпортал

25.10.2024.

08:17

ПЕВАЧИЦА Злата Петровић је одувек важила за ј едну од најатрактивнијих дама на сцени, а једном приликом је открила тајну њене савршене линије.

Ујутру у десет доручкујем банане, урме, јабуке, чак и цвеклу у комбинацији са орашастим плодовима или чија и ланеним семеном, открила је певачица

Певачица је једном приликом објаснила да је успела да смрша захваљујући аутофагији. Тада је објаснила да како фунционише ова дијета. У једном дану може да једе нормалне оброке, док следећих 16 не сме да једе ништа. 

BloombergAdria.com

 

- Откад сам на аутофагији, смршала сам шест кила. Успела сам да скинем вишак око руку који ми је сметао. Изгубила сам и много масти у пределу стомака и струка, што је нама женама највећи проблем. Кожа ми је много чистија, ма цео организам се очистио - рекла је Злата па открила од чега се састоји њен јеловник: 

-Ујутру у десет доручкујем банане, урме, јабуке, чак и цвеклу у комбинацији са орашастим плодовима или чија и ланеним семеном. За ручак једем пасуљ, грашак, боранију, ма сва кувана јела, али их спремам без запршке. То исто и вечерам. Хлеб свакако годинама не једем, а газирана пића не волим. Са јелом завршим до 18 часова и после тога уопште не будем гладна до сутра у десет ујутру. 

Певачица је рекла да јој је ова дијета на почетку пала врло тешко: 

- Првих 15 дана ми је било тешко, хтела сам зидове да поједем! Дешавало ми се да прекршим аутофагију, поједем нешто нездраво или увече када изађем попијем алкохол, али сутрадан само наставим по старом. Ако видим да сам претерала и набацила које кило, кажем себи: 'Е госпођо, сада ћеш да водиш рачуна о исхрани!-  рекла је певачица тада.