Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

" СВЕ ЈОЈ КРЕНУЛО НИЗБРДО": Шта је Исидора рекла у полицији

Извор: Нпортал

25.10.2024.

09:37

ПОЗНАТИ глумац Сергеј Трифуновић је пријавио своју супругу бившу водитељку Исидору Мијанић за насиље у породици. Исидора је дужна да плати казну због незаконитог боравка у Србији.

Исидора је током боравка у полицији у среду, 23. октобра, била веома узнемирена, а поручила је да више нема разлога да борави у Србији.

- Исидора је дошла у полицију видно узнемирена због целе ове ситуације. У незваничном разговору са полицајцима, више пута је поновила да ће се сама вратити у Хрватску и да више и нема разлога да долази у Србију јер ће се развести од Сергеја који ју је и пријавио за породично насиље. Рекла је и да су већ неко време имали проблеме и да је све кулминирало његовим непоштовањем према њој. Што се тиче њеног незаконитог боравка у Србији, истакла је да је свесна да је погрешила и да је била несмотрена и да је због свих ових проблема заборавила да провери кад јој истиче дозвола боравка, али и да јој се ово десило први пут и да је до сад увек водила рачуна о томе - испричао је  извор.

Како извор даље наводи, Исидору је највише погодило то што је Сергеј рекао да би било време да почне да ради и да нема више потребу да буде у браку са ленчугом: 

- Исидору је ово јако погодило, па је Сергеја оптужила да је он крив што је добила отказ на телевизији где је радила до скоро. Рекла му је и да јој је све у животу кренуло низбрдо од кад је у вези са њим и да због њега има само проблеме. За њу је он главни кривац што је каснила на посао и није се појављивала на снимањима емисије где је била ангажована као водитељка и да је због његових проблема и путовања и сама запоставила свој посао и обавезе. Тог дана су се свађали од раног јутра, а све је кулминирало кад је отишао на промоцију МЦ Сајси и није јој се јављао на телефон нити одговарао на поруке. Кад је дошао кући, десило се шта се десило - закључио је саговорник, пише Курир.

Подсећања ради, новинари "Информера" су затекли Сергеја Трифуновића синоћ, 24. октобра, испред позоришта "Звездара театар", у којем је глумац играо у представи са Војиславом Војом Брајовићем.