Извор:Фото: АТА имагес

"ЖЕЛЕО САМ ДА ИМАМ ЖЕНУ" Дадина прва супруга права лепотица

Извор: Нпортал

25.10.2024.

13:26

ПЕВАЧ Дадо Полумента данас ужива у срећном браку са Ивоном из Новог Сада која му је подарила две прекрасне наследнице.

Пре него што је упознао Ивону, био је у браку са учитељицом веронауке Селмом Мекић из Новог Пазара. Селма важи за једну од најлепших Новопазарки.

Селма и Дадо Полумента венчали су се 12. децембра 2012. године у Новом Пазару, а онда се њихов однос експресно завршио.

- Откад је упознао Селму, Дадо је заиста покушавао да престане са старим навикама, да се посвети браку, избегне изласке и све што уз то иде јер је био заљубљен. Међутим, у последње време поново излази и то је створило проблеме у њиховом браку. Селма би то и толерисала да се у медијма нису појавиле фотографије на којим је њен супруг окружен девојкама – рекао је благовремено извор близак овом пару.

BloombergAdria.com

 

Певач иза себе има два пропала брака. Истакао је  да са садашњом супругом Ивоном живи праву бајку и да је то оно што је чекао цео живот. 

- Ја сам толико желео да имам жену па сам онда буквално направио две катастрофалне грешке у животу у том неком одабиру и то управо из те жеље - рекао је искрено Дадо Полумента у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" на шта се професорка надовезла:

- То су биле Ана Марија...

- Јесте и Селма - додао је Дадо.

Бивша Дадина изабраница се посветила изради уникатних марама и калиграфији:

- Кренули смо са првом серијом женских марама са мојим оригиналним калиграфским радом и заиста сам срећна што је све више жена које са задовољством носе мараме, свака на свој начин - поручила је она једном приликом.

(Блиц)