Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел, Инстаграм принтскрин

РАТ Кикијева жена поручила бившој:"Да ли ми је дете шугаво?"

Извор: Нпортал

25.10.2024.

19:51

"ОНА располаже новцем који је Кристијан зарадио, то је оно што смо он и ја кренули од нуле. Нека је она њега казнила и узела му све, али она на све то добија још, а где је моје дете у тој причи, то је једно сасвим нормално питање."

Кристијан Голубовић и његова изабраница Кристина Спалевић добили су два сина.

Кристијан и Кристина своју везу започели су у једној од сезона ријалитија "Задруга". Голубовић је тада преварио своју супругу Ивану Вељковић, са којом има ћерку и која га је годинама чекала да изађе из затвора и упустио се у љубавну везу са Кристином, са којом је и данас, а Ивану је оставио.

Кристина је недавно гостовала у једној емисији и том приликом открила непознате детаље о односу са Кристијановом бившом женом Иваном.

BloombergAdria.com

- Извини, јел моје дете шугаво? Ја морам тако да питам, просто народски речено, шта то није у реду са мојим дететом, моје дете није криво ни за шта. Зашто је твоје дете боље од мог, зашто ја за твоје дете могу да одем, није то само куповина, то је од срца, зашто би то мени као једној љубавници пало на памет у тржном центру, гледала бих за своје дете, као што она гледа за своје.

- Она располаже новцем који је Кристијан зарадио, то је оно што смо он и ја кренули од нуле. Нека је она њега казнила и узела му све, али она на све то добија још, а где је моје дете у тој причи, то је једно сасвим нормално питање.

- Ја сам једном хтела да намерно кажем Кристјану, немој више ништа да ме питаш, не интересује ме, иди ти за своје дете, али нисам могла, то нисам ја - рекла је Кристина за "Хyпе".

BloombergAdria.com

Ивана је Кристијана дуго чекала да изађе из затвора и сама је подизала њихово дете

Подсетимо, Ивана је Кристијана дуго чекала да изађе из затвора и сама је подизала њихово дете, а једна њена изјава од пре неколико година и бројних спекулација да ју је Голубовић и у ријалитију "Фарма" преварио, шокирала је многе:

- Волим мог човека, он је све моје, први и после њега нико неће постојати, чак и да не будемо заједно, он је једном и заувек. И да ме вара и превари, доста више, он ће увек виђати Веру и мене, кад год пожели. Он мене зна и ја њега, ми живот дајемо једно другом. И да се заљубио и да ме је преварио, то не значи да нас никада неће видети. Видеће нас кад год жели. Доста више, не дам свог мужа - написала је Кристијанова супруга на друштвеној мрежи тада.

BloombergAdria.com

С друге стране, Голубовић је о браку са Иваном, пре јавне преваре са Кристином причао овако:

- Са Иваном сам венчан у цркви једном и заувек! И за сто година ћу о њој мислити да је најпосебнија особа у мом животу! Да бисмо се црквено развели, треба патријарх лично да нас растави, а ја на то никада не бих пристао - рекао је он за медије једном приликом.

(Блиц)