Извор:Фото: АТА имагес

Маја Маријана после 10 година борбе добила стан

Извор: Нпортал

25.10.2024.

22:15

"СВЕ је решено договором и поравнањем без суђења, на њено задовољство. Захвалиле су ми се пред заједничким познаницима и она и наша ћерка Милица на фер односу и што сам им дао стан и новац који им је био потребан."

Маја Маријана успела је да након више од десет година поврати свој стан, који јој је одузео њен бивши супруг Младен Шмакић након развода. Али, кад се вратила у некретнину у којој је годинама живела, тамо није затекла своје вредне ствари и награде које је освајала током целе каријере. Извор упућен у ову причу пренео нам је све детаље.

- После велике борбе Маја је успела да врати своју некретнину, али оно што је затекла у стану ју је растужило. Бивши супруг јој је узео све њене награде и остале ствари које је чувала као успомену на неке срећне дане. Вероватно је то бацио. Маја је успела да поврати своју имовину и много је срећна због тога. Тај стан је реновирала, средила и сада ужива у њему - рекао је један од извора за "Курир", док је друга особа блиска овом бившем пару потврдила сазнања.

BloombergAdria.com

- Маја је баш патила за тим станом. То јој је једна од најдражих некретнина и нешто што је стекла бавећи се певањем. Успела је да врати стан, али се много растужила кад је видела да у том стану нема више њених награда, ствари и још неких успомена - рекао је.

Маја је кратко одговорила на питање да ли су та сазнања тачна.

- Немам коментар - написала је певачица у поруци.

BloombergAdria.com

С друге стране, њен бивши муж Младен рекао је да је проблем решен договором.

- Све је решено договором и поравнањем без суђења, на њено задовољство. Захвалиле су ми се пред заједничким познаницима и она и наша ћерка Милица на фер односу и што сам им дао стан и новац који им је био потребан. Мени нечије личне ствари нису потребне. То би било све - написао је Младен.

(Курир)