Извор:Фото: Профимедиа

Перијеви најближи се огласили први пут после његове смрти

Извор: Нпортал

26.10.2024.

08:35

ГЛУМАЦ Метју Пери преминуо је прошле године, а готово годину дана после његове смрти први пут су се јавно огласили његов очух и полусестра. Кит и Кејтлин Морисон заједно су дали интервју за канадски "Хелоу", у којем су проговорили о својим настојањима да очувају сећање на Метјуа.

- Метју би волео да га памте по томе што је учинио нешто како би помогао људима који се боре са овисношћу - рекао је његов очух који се 1981. године венчао са Перијевом мајком Сузан. Рекао је да је глумчева изненадна смрт била "невероватно шокантна".

- Сватко ко је изгубио дете ће вам то рећи, чак и ако сте на неки начин спремни на ту могућност, потресно је. Оно што смо ми одлучили да учинимо јесте да се држимо те његове одлучности и покушамо да учинимо нешто корисно - испричао је Кит.

Глумчева полусестра сада је дошла на позицију извршног директора организације "Matthew Perry Foundation of Canada", коју су, према информацијама на вeb страници, основали Матјуова породица и пријатељи. У новом интервјуу рекла је да јој рад у организацији даје осећај као да Матју седи поред ње и као да сваки дан ради с њим на нечему што је њему било јако важно.

BloombergAdria.com

 

- Имам срећу што могу да га задржим јако, јако близу свом животу све време, што је предивно - додала је Кејтлин па рекла како је Метју увек засмејавао све који су били у његовој близини.

- Кад су људи били у соби с њим, постојала је некаква магнетска енергија. Сви су имали осмијехе на лицима - рекла је она.

Перијева смрт је била приписана "акутним учинцима" кетамина због којег је изгубио свест и утопио се у свом џакузију. Због његове смрти је недавно ухапшено петоро људи.