Извор:Фото: АТА имагес/Р. Перишић

ЈАДНА МОЈА ДЕЦА! ЈК: "Тужно је кад дете то мора да ради"

Извор: Нпортал

26.10.2024.

09:24

ЋЕРКЕ Јелене Карлеуше и Душка Тошића у жижи су медијског интересовања од првог дана свог рођења.

Јелена је недавно пред наступ порговорила о васпитању ћерки, те се осврнула на Нику која је неретко брани на друштвеним мрежама.

- Јадна моја деца. Јако је тужно кад дете мора маму да брани на друштвеним мрежама. Потресно је, зар не, кад те дете малолетно (Ника) брани. Мама јој је забранила да користи једну једину ружну реч. Онда је она нашла начин како маму да брани, а да никог не увреди. Васпитање моје деце ми је јако битно, јер оне су моје огледало. Не смеју да се користе ружне речи - испричала је Јелена, па додала:

А кад кажу: "Мама, али ти псујеш"... Мама може, тако је и мени моја Дивна говорила: "Не смеш никада дрогу, пороке, кад видиш да неко пуши, пије". А ја јој кажем: "Мама, али ти пушиш", а она: "Друго сам ја, друго сам ја".

BloombergAdria.com

 

- Моја деца су скуп доброг утицаја из куће, све долази из куће. Кад видите другу децу јавних личности, можете да оцените како одрастају, какви су им родитељи и да ли су добро васпитана деца. Оне су дивне девојчице, фантастичне у школи, јако скромне, јако лепо васпитане. Не смеју да користе ружне речи, морају да поштују старије, да свакоме персирају и да поштују људе. Али, наравно, да буду способне за живот ван стакленог звона. Морају да разумеју да има много лоших људи, који не знају њихову маму, који желе да науде њиховој мами. Морају да буду спремне и способне, научене на живот, а живот је борба, живот су успони и падови. Да буду јаке девојчице, а у свој тој борби и јако лепо васпитане девојчице - истакла је Карлеуша за "Републику".