Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

Бивши ДЕЧКО Весене Змијанац постаје ВОДИТЕЉ

Извор: Нпортал

26.10.2024.

19:08

ЖЕЉКО је љубио многе познате даме, међу којима је и певачица Весна Змијанац

Кроз нову емисију Информер телевизије "Нова ТВ звезда", Рстић ће публици представити младе наде, а истовремено ће бити сведок тренутака када кандидати показују своје вештине, таленат и креативност.

Овај шоу требало би да постане платформа за све који желе да се пробију у свет телевизије, а уз Рстићев шарм и подршку публика може очекивати незаборавне тренутке и инспиративне приче које ће обликовати будућност малих екрана.

Познат по свом препознатљивом стилу и богатом искуству, Рстић доноси енергију и ауторитет који ће додатно обогатити атмосферу овог такмичења. У својој новој улози, Рстић ће пратити такмичаре кроз изазовне аудиције, пружајући им подршку и усмеравајући их ка остварењу њихових снова о телевизијској каријери.

Рстић, поред тога што је успешан бизнисмен, такође је познат по својим везама са истакнутим личностима, међу којима се посебно истиче певачица Весна Змијанац. Њихова турбулентна романса, као и његова веза с водитељком Тамаром Стојмиров, често су била тема медијских извештаја, што је допринело његовој препознатљивости у јавности.

(Телеграф.рс)