Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел

"Муж у затвору - идеалан капитал! А брак ми је РАСТУРЕН"

Извор: Нпортал

26.10.2024.

20:08

"КОД мене је све супер. "Жив муж, мртав капитал', а може да се каже и 'Муж у затвору, идеалан капитал'."

Тамара Ђурић открила је колико је новца потребно за леп живот, са колико пара она преживљава, а поменула је и бившег супруга Николу Качаревића.

Тамара Ђурић се синоћ, 25. октобра, појавила на наступу Слобе Радановића. Она је дошла у друштву Маје Маринковић, а том приликом, дала је изјаву окупљеним припадницима седме силе.

Најпре, Ђурићева је открила како стоји на љубавном плану.

BloombergAdria.com

- Код мене је све супер. "Жив муж, мртав капитал", а може да се каже и "Муж у затвору, идеалан капитал" - нашалила се Тамара, па наставила у озбиљнијем тону:

- Мој брак је растурен, али ми и даље функционишемо одлично. Што се тиче нових љубави, немам их, а и да хоћу да их имам, Маја ме од тога одврати, она ми каже "То нису никакви, то су најгори људи".

BloombergAdria.com

Тамара је, такође, дала свој суд колико је у Србији новца потребно за леп живот.

- Минимум 100.000 евра, ако хоћеш баш лепо да живиш у Београду. Ако ти је да преживљаваш онда ти је потребно пет, шест хиљада. Зависи ко пева у ком рибњаку. Где деца нису бесна, ни кућа није тесна. Мени као самохраној мајци, с обзиром да мој супруг није са нама, мени је добро пар хиљада.

BloombergAdria.com

Напослетку, атрактивна старлета се осврнула на ријалити "Фарма" који се ових дана поново емитује, а у којем је пре скоро деценије и сама учествовала.

- Мени се "Фарма" чини кул. Ово није као она у којој сам био. Ово сада делује као нека фарма из ранијег доба. Она на којој сам ја била је било село. "Елиту" више пратим. Она "Фарма" у којој сам ја била се не понавља.

(Информер)