Извор:ФОТО: Принтскрин Инстаграм minajokssimovic

"Не желим да ми отац помаже - све могу сама"

Извор: Нпортал

26.10.2024.

20:43

"Одговорност често са собом носи одређени терет. У мом случају то изгледа тако да све што урадим буде пропраћено или похвалама или осудама, што и није лако"

Ћерка Жељка Јоксимовића, Мина наследила је таленат и љубав према музици од оца. Дипломирала је на факултету музичке уметности, а недавно је одбранила и мастер рад, а у разговор за медије је открила у ком правцу планира да настави каријеру.

BloombergAdria.com

 

- Заокружила сам један део универзитетског образовања и желим да наставим да се усавршавам у својој професији, музици. Тренутно спремам нешто ново, своје, што ћете чути у наредним месецима.

- Школовање у области музике захтева велику посвећеност. Иза мене су године рада, учења, сати вежбања клавира и непроспаваних ноћи током испитних рокова. Успех је природна последица таквог труда. Процес писања мастер рада био је захтеван, али и веома инспиративан, јер ми је пружио прилику да дубље истражим тему филмске музике, која ме посебно занима. У музици, међутим, процес учења и усавршавања је непрекидан – то је пут који траје читав живот.

BloombergAdria.com

 

- Као особа која гради свој професионални пут, изузетно ценим самосталност у раду. Томе ме је научио мој отац. Пошто је управо он цео свој музички опус сам изградио, мене такође томе учи. То је код њега императив, да за све што хоћу изборим се сама, а он је увек ту да ми помогне уколико ми је потребно и да ме подржи, што ми много значи.

О Минином приватном животу не зна се пуно

- За добар живот најважније је имати здравље, љубав и фактор среће - мислим да испуњавам сва три.

Да ли се ваш отац, попут Николе Која из “Ми нисмо анђели” меша у љубавни живот своје ћерке или је ипак опуштенији и допусти ћерки да ради шта жели?

- Не, мој отац у потпуности поштује моју приватност и самосталност када је реч о личним и емотивним изборима. Увек је имао поверење у моје изборе. Сматрам да је та тема део мог приватног живота и о томе не волим јавно да говорим.

Блиц

#Мина Јоксимовић #Мина Јоксимовић слави диплому #Мина Јоксимовић Инстаграм #Мина Јоксимовић факултет #ћерка Жељка Јоксимовића #Жељко Јоксимовић #Жељко Јоксимовић родитељство #Жељко Јоксимовић прва жена #Жељко Јоксимовић Инстаграм #ВИП