Извор:Фото: АТА имагес/Р. З./ Принтсркин Инстаграм bikovic

"МОЈ БРАТ - ЗДРАВКО ЧОЛИЋ": Певач услишио жељу Биковића

Извор: Нпортал

26.10.2024.

21:17

ОЧИГЛЕДНО ЈЕ да је Биковић учинио све да Чола буде гост изненађења на венчању његове блиске сараднице..

- За глумце већина људи мисли да су расејани уметници, који занемарују живот ван сцене. И то уопште није далеко од истине. Зато сто већина нема десну руку као сто си ти - рекао је Милош Биковић на почетку емотивног говора који је одржао на почетку свадбеног весеља своје најближе сараднице Андријане Ђорђевић, која је данас рекла “да” свом дугогодишњем партнеру Стефану Јамандиловићу.

Ипак ту није био крај изненађењима! Таман када је атмосфера била на врхунцу, Биковић је узео микрофон и рекао позвао специјалног госта да му помогне. На опште изненађење младенаца и гостију на бини се придружио Здравко Чолић!

- Велики је због талента који му је подарио Бог, а још је већи због доброте свог срца”, овим рецима се Милош захвалио Здравку.

Младу је поред олтар извео отац, а пре почетка славља управо је Биковић обавио традиционални чин “продаје” младе.

Андријана и Милош сарађују већ годинама, а о њиховом међусобном поверењу говори и чињеница да је управо њој познати глумац поверио руковођење Фондацијом коју је основао почетком године.

На свадби у једном престоничком ресторану окупио се велики број пријатеља и чланова породице, а међу њима и познате глумице Матеа Милосављевић и Оља Левић које су блиске пријатељице младе.