Извор:Фото: АТА имагес/А. Ахел/Принтскрин/ТикТок/radamanojlovic_official

УПЛАТИЛА НОВАЦ ЗА ЊЕГА: Како је Милан раскинуо уговор у ЗГ

Извор: Нпортал

27.10.2024.

10:53

МИЛАН Станковић се прославио у чувеном регионалном музичком такмичењу "Звезде Гранда", а онда је само после неког времена нестао са сцене.

Челник "Гранда" Саша Поповић је недавно говорио о учесницима, па открио ко га је највише разочарао од такмичара: 

-Милан Станковић. Урадили смо му један албум, припремали други. Пазите, данас певач да добије једну песму и један спот, то кошта. Рецимо, Тањи Савић смо урадили три комплетна албума о нашем трошку. Славици Ћуктераш четири. Свима смо урадили по један, два или три албума. Тако је било и за Милана. Кад је дошло до избора за нашег представника на Евровизији 2010. године, Горан Бреговић је тражио Тању Савић, Раду Манојловић и Милицу Тодоровић. Онда смо Жика Јакшић и ја рекли: ‘Чекај, имамо ми правог кандидата’ и предложили смо Милана. Кад га је Брега видео, рекао је: ‘Ууу, супер, одличан је, њему ћу да направим песму'-  рекао је Саша, па открио детаље: 

BloombergAdria.com

 

-Једно пре подне је заказао састанак и дошао код мене у канцеларију. Рекао ми је: ‘Директоре, ја нећу више да будем у ‘Гранду’, хоћу да раскинем уговор.’ Покушао сам да га уверим да греши, али је инсистирао на раскиду. Рекао сам му да не може тек тако и да уговор може да се раскине по клаузули да плати, и то је то. На сваких шест месеци је уплаћивао 10.000 евра, и то није он уплаћивао него Рада Манојловић. Регулисано је тада јер је она платила 50.000 евра за њега. - искрен је био за "Курир". 

Саши Поповићу ни данас после толико година није јасно због чега је Милан раскинуо уговор: 

- Не знам, ни дан данас. Од тада, од када смо раскинули сарадњу, то је било одмах после Евровизије 2010. године... Пазите, кад некоме дате такву популарност кроз Звезде Гранда, као што смо ми дали њему, кад му дате комплетан албум са 8 песама, огромну рекламу, могућност да иде на Евровизију... То му је Гранд омогућио, јер смо Жика и ја са Бреговићем разговарали да он буде тај који ће бити један од три нумере које је Бреговић радио. Знали смо да ће он и по том СМС победити. Кад му све то дате и кад припремите нови албум који је у то време, пре 13 година, нас требало да кошта 100.000 евра, онда стварно не разумем шта је то у његовој глави што га је одвратило и зашто је донео одлуку да раскине уговор - рекао је за "Блиц".